Royal Belgian
Palomino
 
Geachte Leden, 
Nu 2009 net geŽindigd is,  worden wij eraan herinnerd dat dit een jaar was van erkenning door de bevoegde autoriteiten, en na 35 haar bestaan in BelgiŽ, dat de Palomino een ras is.  Wij danken alle mensen die aan dit resultaat hebben gewerkt, zowel aan de kant van het R.B.P. als bij het Ministerie van het Waals Gewest.
Maar nu is het aan U,  de fokkers, ruiters en eigenaren om onze BELGISCHE Palomino te promoten door uw jonge paarden dusdanig te fokken en er mee te werken zodat ze over de vereiste vaardigheden zullen beschikken om te kunnen concurreren tegen andere rassen in de verschillende sport disciplines.
Dit zal tijd kosten,  hard werk en offers van elk van ons,  maar samen zullen wij er geraken!
Nu wij in 2010 zijn, aan het begin van het jaar,  willen wij  U en Uw familie onze beste wensen voor het nieuwe jaar aanbieden, met de wens dat het U veel succes en voorspoed brengt.
Een nieuw jaar is ook een tijd om er aan te denken om uw jaarlijks lidmaatschap te verlengen die dit jaar 40 euro bedraagt.
Op de website vindt u alle bankgegevens die nodig zijn om online bankieren mogelijk te maken,  ook vindt U de nieuwe tarieven met ingang van 1 januari 2010 en de 2010 Kalender.  De locaties van de wedstrijden zullen worden meegedeeld op een later tijdstip via onze website op per e-mail of per post naar degenen die niet over internet beschikken.  Dit is ook een reden waarom wij U vriendelijk verzoeken het bijgevoegde informatieblad in te vullen en terug te sturen, zodat wij onze leden bestanden up-to-date kunnen houden.
 
Vriendelijk groeten
 
Het Bestuur R.B.P.

©Royal Belgian Palomino VZW 2007
Another design by www.acaree.be